Filtri turg logo

+372 5571045      info@filtriturg.ee

Privaatsuspoliitika

Sellest privaatsuspoliitikast saate teada, millist teavet me teie kohta kogume, kui külastate veebipoodi Filtriturg.ee, mida me selle teabega teeme, kui kaua me seda säilitame ja kellele edastame. Siit leiate ka olulist teavet oma õiguste kohta seoses teie andmete töötlemisega. Teie isikuandmete vastutav töötleja on UAB Filtrų pasola, kood 306224976, Didžioji g. 100-1, Lindiniškės, Vilniuse rajoon, 14181, Leedu

Töötleme teie isikuandmeid vastavalt isikuandmete kaitse üldmäärusele (EL) 2016/679 (edaspidi – määrus), Leedu Vabariigi isikuandmete õiguskaitse seadusele ja teistele teie isikuandmete töötlemisele kohaldatavatele õigusaktidele. andmeid. Privaatsuspoliitikas kasutatud mõisteid mõistetakse nii, nagu need on määruses määratletud.

Alla 14-aastased isikud ei tohi meie veebisaidil esitada oma isikuandmeid. Kui olete alla 14-aastane, peate enne oma isikuandmete esitamist meie veebisaidil saama oma vanemate või teiste seaduslike esindajate (eestkostjad, eestkostjad) nõusoleku isikuandmete töötlemiseks.

Millist teavet me teie kohta kogume ja milleks me seda kasutame?

Veebisaidi sirvimise statistika

Täiustame veebilehte pidevalt ning püüame muuta oma veebilehe filtriturg.ee kasutamise võimalikult lihtsaks ja mugavaks. Selleks peame teadma, milline teave meie veebisaidi külastajaid kõige rohkem huvitab, millistest linnadest meie veebisaiti külastatakse, kui sageli külastajad sisse logivad, millist brauserit nad kasutavad, milline veebisaidi sisu neid huvitab, milliste seadmetega veebisaiti loetakse edasi ja nii edasi.

Kogume seda teavet Google Analyticsi tööriistade abil, mis võimaldavad meil salvestada ja analüüsida, kuidas veebisaidi külastajad veebisaiti kasutavad.

Kui eelistate, et Google Analyticsi tööriistad ei salvestaks teavet teie Interneti-sirvimise kohta, võite kasutada Google Analyticsi loobumisbrauseri pistikprogrammi.

Eelnimetatud teabe töötlemise õiguslikuks aluseks on meie õigustatud huvid veebilehe filtriturg.ee ja meie äriteabe juurdepääsetavuse parandamisel (määruse artikkel 6 d. 1 d. (f) p.).

Küpsised

Veebilehe nõuetekohaseks toimimiseks salvestame teie seadmesse väikseid andmefaile, mida nimetatakse küpsisteks. Enamik veebisaite teeb sama.

Mis on küpsised?

Küpsis on väike tekstifail, mis salvestatakse veebisaidi külastamisel teie seadmesse. Tänu sellele suudab veebisait teatud aja jooksul teie toiminguid ja valikuid (näiteks registreerimisnime, keele, fondi suurus ja muud kuvamisvalikud) “meelde jätta” ning te ei pea neid iga kord uuesti sisestama. külastage veebisaiti või sirvige selle erinevaid lehti. Küpsised aitavad koguda ka statistilist teavet veebisaidi liikluse kohta. Küpsised salvestatakse ainult siis, kui kinnitate oma nõusolekut veebisaidi hüpiksõnumis, välja arvatud küpsised, mis on vajalikud meie teenuste osutamiseks.

Milleks me küpsiseid kasutame?

Meie veebisait kasutab küpsiseid, mis:

  • See tuvastaks, kui sirvib sama külastaja, kes on saiti juba külastanud;
  • See määrab, kas olete nõustunud küpsiste salvestamisega teie seadmetesse;
  • Esitatakse loend toodetest, mille olete üle vaadanud;
  • Tuginedes külastaja veebilehel sirvimisajaloole, oleks külastajale veebis kuvatav reklaam kohandatud;
  • Salvestage veebisaidi liikluse statistika;
  • See jätaks meelde teie Google’i teenuste kasutajana tehtud valikud.

Küpsiste kasutamise õiguslikuks aluseks on meie õigustatud huvid tagada veebisaidi tehniline funktsionaalsus (nt ostukorvi toimimine) ning kui küpsiseid kasutatakse teie eelistuste meelespidamiseks, statistilistel eesmärkidel ja kohandatud reklaami pakkumiseks, siis teie nõusolekut.

Otseturundus (reklaami saatmine)

Aeg-ajalt saadame teile uudiseid või pakkumisi, kui olete selleks nõusoleku andnud:

  • veebilehel registreerumisel või ostu sooritamisel;
  • tellides need sõnumid uudiskirja jaotises;
  • kui registreerusite kampaaniale, mängule või muule allahindluse või muu soodustuse saamiseks

Kui nõustute sellega, saame esitada reklaamteateid otse teie kasutatavas brauseris.

Nende sõnumite saatmise õiguslik alus on teie nõusolek (määruse artikli 6 punkt a). Teil on õigus otseturundusteadete saamisest igal ajal loobuda või loobuda, klõpsates meilis oleval loobumislingil. e-kirjas, saates SMS-i loobumissõnumi või hallates oma konto seadeid.

Teie isikuandmeid otseturunduse eesmärgil töödeldakse 5 aastat alates teie nõusoleku kuupäevast ja teiega suhtlemise viimasest päevast. Määratud tähtaja möödumisel või nõusoleku tagasivõtmisel hävitatakse teie isikuandmed koheselt või neid ei kasutata enam otseturunduse saatmiseks.

Isikupärastatud pakkumiste pakkumine

Kasutame teie kontol märgitud andmeid ja teie ostude ajalugu teie vajaduste ja huvide hindamiseks, et saaksime pakkuda teile allahindlusi nendele toodetele, mida teil võib rohkem vaja minna. Teostame sellist hindamist (teise nimetusega profileerimine) automatiseeritud viisil. Koostame kliendiprofiile, hinnates erinevaid demograafilisi tunnuseid ja ostutrende. Näiteks kui olete ostnud veebisaidilt pumba, võime teid lisada kasutajate rühma, keda kavatseme teavitada pumba tarvikute või varuosade kampaaniatest. Saame automaatselt valida ja pakkuda neid tooteid, mille vastu on huvi tundnud ka teised meie kliendid, kes on ostnud sarnaseid tooteid.

Kasutame teie andmeid isikupärastatud pakkumiste valimiseks ainult siis, kui te ei ole vastuväiteid esitanud: veebisaidil registreerumisel või ostmisel

Teie andmete profiilide koostamise eesmärgil töötlemise õiguslik alus on meie õigustatud huvi kohandada oma teenuseid võimalikult täpselt klientide vajadustega ja muuta meie äri tõhusamaks (määruse artikli 6 punkt f). Teil on konto seadeid haldades igal ajal õigus esitada vastuväiteid teie isikuandmete töötlemisele profiili koostamise eesmärgil.

Isikute andmed, kellele on kaupade ja teenuste kohta teavet edastatud

Kui võtate meiega ühendust teabe saamiseks või registreerute telefoni- või videokonsultatsiooniks, töötleme teie isikuandmeid – nime, kaugsuhtlusprogrammides kasutatavat kasutajanime, telefoninumbrit, e-posti aadressi, toodete nimetusi, huvipakkuvaid koguseid ja hindu, samuti telefonikonsultatsiooni helisalvestised, konsultatsiooni aeg , kestus, konsultatsiooni käigus edastatud sõnumite sisu.

Teie andmete töötlemise õiguslikuks aluseks konsultatsioonide andmise eesmärgil on lepingu täitmise (konsultatsiooniteenuse osutamise) vajadus (määruse artikkel 6, d. 1 punkt b). Konsultatsioonivestluse helisalvestise töötlemise õiguslikuks aluseks on teie nõusolek (määruse artikkel 6 d. 1 alapunkt a).

Säilitame teie sel eesmärgil töödeldavaid isikuandmeid 24 kuud. pärast konsultatsiooni andmise päeva, välja arvatud juhtudel, kui õigusaktides sätestatud kohustuste täitmisel, näiteks riigiasutuste korraldusi järgides või õigusvaidlustes osaledes, tuleb Teie isikuandmeid töödelda kauem, kui määratud tähtaeg.

Ostja andmed

Pärast konto loomist, kui tellite ja ostate kaupu veebilehel, töötleme teie kontakt- ja tellimuse andmeid – nimi, perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, toodete nimetused, kogused, hinnad, makseandmed, ostukoht kauba kättesaamine, tellimuste täitmine, tagastatud kaup, samuti sünniaeg, millal on vaja väljastada tootegarantii, esindatava juriidilise isiku andmed või andmed arve väljastamiseks. Samuti kasutame teie e-posti aadressi ostukorvi jäänud kaupade ja lõpetamata tellimuste meeldetuletamiseks. Teie isikuandmete töötlemise õiguslikuks aluseks on teie ja meie vahelise ostu-müügilepingu sõlmimine ja täitmine (määruse artikkel 6, d. 1 punkt b). Selle andmetöötluse eesmärkide ja ulatuse kohta saate lisateavet ostmise ajal.

Selleks säilitame teie töödeldavaid isikuandmeid mitte kauem kui 10 aastat alates ostu sooritamise kuupäevast, välja arvatud juhtudel, kui seadusest tulenevaid kohustusi täites, näiteks järgides riigiasutuste juhiseid või osaledes õigusvaidlustes, teie isikuandmeid tuleb töödelda määratud perioodist kauem.

Kes teie andmeid näeb?

Hoiame teie andmeid alati turvaliselt ja nõuame, et kõik meie partnerid ja teenusepakkujad, kellel on teie andmetele juurdepääs, teeksid seda.

Teie andmeid saavad vaadata ainult siis, kui see on hädavajalik ja ainult selleks volitatud isikud, kes on pühendunud konfidentsiaalsusele:

UAB MB Filtrų pasaulis töötajad, kes teostavad järelevalvet veebilehe toimimise ja sisu üle;

Veebisaitide sisuhaldussüsteemide ja veebisaitide hostimisteenuste pakkujad, kaugsideprogrammide pakkujad;

Veebisaidi analüüsiteenuse pakkuja Google LLC (Ameerika Ühendriigid) veebisaidi andmeanalüüsi jaoks vajalikus ulatuses. Analüütiliste andmete edastamise suhtes kehtivad ka lepingulised andmekaitsekohustused;

Veebilehe sisuturunduse, reklaamikampaania hooldusteenuse pakkuja, reklaami ja turunduse korraldamise eesmärgil vajalikus ulatuses;

Kui olete isikuandmeid isikupärastatud kommertspakkumise saamiseks esitanud, saavad teie andmeid vaadata pakkumise esitanud MB Filtrų pasaulis töötaja, samuti teised töötajad ja teenusepakkujad, kes haldavad isikupärastatud kommertspakkumiste pakkumise süsteemi;

Need teenusepakkujad võivad seadistada küpsiseid kohandatud veebireklaamide jaoks ja neile pääseda juurde:

  • „Facebook, Inc.“
  • „Google, LLC.“

Me ei müü teie andmeid mitte mingil juhul.

Kui kaua me teie teavet säilitame?

Töötleme teie isikuandmeid mitte kauem, kui seda nõuavad isikuandmete töötlemise eesmärgid, milleks andmed koguti, või õigusaktidega määratud aja jooksul. Oleme käesolevas privaatsuspoliitikas välja toonud isikuandmete säilitamise tingimused. Google Analyticsi tööriistade ja muude küpsiste abil kogutud statistilist teavet kasutatakse tavaliselt kuni 3 aastat. Kuna osa sellest teabest saavad kustutada ainult meie partnerid, määravad nad ka säilitusperioodid. Küpsised jäävad teie seadmetesse tavaliselt kuni 2 aastaks.

Kuidas pääsete ligi oma andmetele? Mis õigused teil on??

Kui soovite teada, milliseid andmeid oleme teie kohta kogunud, võite meiega ühendust võtta sellel e-posti aadressil. posti teel: info@filtriturg.ee. Sellelt aadressilt saate pöörduda ka andmete parandamise, kustutamise, andmetöötluse piiramise, antud nõusolekute tagasivõtmise, meie õigustatud huvi alusel andmetöötluse vastuväidete, otseturunduse eesmärgil andmetöötluse vastuväidete taotlemiseks, vajadusel andmete õiguse kasutamiseks. teisaldatavus.

Teie andmete esitamise või muude õiguste teostamise taotluse saamisel oleme kohustatud teie isikut kontrollima (identifitseerima). Selleks võime paluda teil esitada oma nimi, perekonnanimi, e-posti aadress. e-posti aadressi või telefoninumbrit ning võrdleme, kas Teie poolt määratud andmed vastavad asjakohastele andmetele.

Vastuse anname Teile hiljemalt 1 kalendrikuu jooksul Teie päringu saabumise kuupäevast, arvestades päringu keerukust ja arvu. Meil on õigus pikendada 1 kalendrikuu pikkust perioodi veel 2 kuu võrra, teavitades Teid sellest enne esimese kuu lõppu ja täpsustades pikendamise põhjused. Kui teie taotlus esitatakse elektrooniliselt, anname teile vastuse ka elektrooniliselt, välja arvatud juhtudel, kui see on võimatu (näiteks: äärmiselt suure teabehulga tõttu) või kui te palute meil teile vastata muul viisil.

Kuidas küpsiseid kontrollida?

Soovi korral saate küpsiseid kontrollida ja/või kustutada. Lisateavet leiate aadressilt aboutcookies.org või allaboutcookies.org. Saate kustutada kõik juba arvutis olevad küpsised ja seadistada enamiku brauserite nii, et küpsiseid teie seadmesse ei salvestata. Pange aga tähele, et sel juhul peate võib-olla iga kord, kui veebisaiti külastate, mõnda valikut käsitsi muutma ning mõned teenused ja funktsioonid ei pruugi töötada.

Meie reklaamiteenuste pakkujad ja paljud reklaamiettevõtted osalevad Euroopa interaktiivse digitaalreklaami liidus, mis võimaldab paljudele liikmetele küpsiste lubade tsentraliseeritud haldamist.

Poliitika muudatused

Seda poliitikat võidakse igal ajal muuta. Kui käesolevat poliitikat muudetakse, teavitame teid sellest meie privaatsuspoliitika veebisaidil, kust leiate ka käesoleva poliitika uusima versiooni.

Kust taotleda õiguste rikkumist?

Kui arvate, et teie privaatsusõigusi on rikutud, võite esitada kaebuse Riiklikule Andmekaitse Inspektsioonile, L. Sapiegos tn. 17, 10312 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, e-post e-post ada@ada.lt

Shopping Cart